top of page

Krachtig traject voor een kind van gescheiden ouders

afbeelding NSG.png

Vaak lijkt alles goed te gaan met je kind, maar plots komen alle opgekropte gevoelens in een woedebui of als gevolg van een stress situatie naar boven.

Door op een ontspannende, speelse, laagdrempelige en creatieve manier in gesprek te gaan over de scheiding of over het nieuw samengesteld gezin, kan je kind vertellen wat er in zijn/haar hart en hoofd omgaat.

 

  • want jij wilt je kind de ruimte geven om zijn/haar beleving van de situatie te delen

  • jij wilt je kind zo goed mogelijk steunen en helpen omgaan met de scheiding

  • jij wilt je kind leren omgaan met alle gedachten en gevoelens die zij/hij ervaart

  • jij wilt dat je kind zich gezien, gehoord en geholpen voelt

  • jij wilt dat je kind zo min mogelijk de dupe is van en wil er alles aan doen om te voorkomen dat hij/zij schade ondervindt van de scheiding

  • jij wilt dat je kind zijn/haar innerlijke kracht ontdekt en de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat

  • jij wilt je kind leren omgaan met alle veranderingen en hem/haar helpen om de nieuwe situatie op een positieve manier vorm te geven

Als vertrouwenspersoon help ik je kind al spelenderwijs om zijn/haar problemen op te lossen, zodat dit zich niet verder opstapelt of in de weg staat tijdens de ontwikkeling.

Je kind ervaart steun, herkenning en erkenning en leert zich bewust worden van zijn/haar eigen kracht, wensen en mogelijkheden en krijgt meer zelfvertrouwen.

WAAROM BEN IK DE GESCHIKTE PERSOON OM JULLIE HIERIN TE BEGELEIDEN ?

 Ik ben zelf kind van gescheiden ouders en zelf gescheiden.

Vanuit deze ervaring, mijn interesse om mij hier verder in te verdiepen en mijn opleiding als kinder- en gezinscoach en rouwcoach is de wens ontstaan om iets positiefs te doen met deze ervaring.

Ik wil uw kind individueel begeleiden bij het verwerken, het rouwproces van de scheiding en leren omgaan met alle veranderingen, samen bouwen aan een veerkrachtig leven.

 

Dit traject kan het verschil maken, waardoor jullie als gezin samen kunnen genieten en de ontwikkeling van jullie kind op een positieve manier zien evolueren.

kracht en goed gesprek kaartjes.jpg
bottom of page