top of page

Algemene  Voorwaarden

logo algemene voorwaarden.jpg

Voeg zeker het mailadres full-house-coaching@telenet.be toe aan je ‘gewenste mails en contacten’ aangezien het wel eens gebeurt dat mails bij de spam terechtkomen. Check je ongewenste reclame als je de mail niet ziet binnenkomen.

 

Bij het annuleren van een afspraak of workshop minder dan 24 uur voor de geplande afspraak wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht. 
Indien u niet komt opdagen wordt het volledige bedrag aangerekend. 

Een intake of coaching gesprek kost 60€/uur.

Er wordt contant of via Payconiq betaald aan het einde van elk gesprek.

Gesprekken aan huis zijn in overleg (mits toeslag) mogelijk.

 

Full-House coaching is niet verantwoordelijk en kan niet juridisch aansprakelijk gesteld worden of vervolgd worden voor de handelingen van het kind of volwassene.(niet tijdens en ook niet na een coaching traject)

De inschrijving van een workshop is pas definitief wanneer het bedrag overgeschreven is. 

Eens ingeschreven is het verzetten of annulatie niet meer mogelijk en dus ook terugbetaling niet mogelijk.

Uitzonderingen op deze regel zijn een gunst en zeker geen vanzelfsprekendheid en zullen geval per geval worden bekeken worden. Mogelijke gunstmaatregelen in geval van overmacht (bv bij accident of ziekenhuisopname) zijn bijvoorbeeld verzetting naar een volgende workshop. 

Full-House coaching is in de mogelijkheid om workshops te annuleren in geval van overmacht (gebeurtenis buiten Full-House coaching om) of ziekte van mezelf. De klant wordt hiervan op de hoogte gesteld. Terugbetaling is niet mogelijk, er zal een nieuwe datum voor de workshop worden vastgelegd waaraan de klant kan deelnemen.

bottom of page